Hvordan installeres en korkrulle på væggen?

Foring af kork på væggen er ikke svært. Selvfølgelig er det ikke kompliceret, hvis vi gør det på den rigtige måde

https://korkbutik.dk/kategori/korkruller/

De nødvendige materialer er en korkrulle, spatel eller børste og kontakt- eller vandlim.
Før du limer korken, skal hver væg primes. Og tør det; væggen må ikke være våd.
Brug en spatel eller en børste til at sprede limen på overfladen af rullen og væggen, der skal limes.

Limen skal påføres jævnt, uden at efterlade tomme områder, da den senere kan blive buler fra en løs prop (som kan fjernes ved forsigtigt at gennembore boblen og indføre en lille mængde lim under overfladen med en sprøjte).


Begge overflader af kork og vægge skal være tørre og jævne. Når du limer, skal du være særlig forsigtig, fordi limen tørrer meget hurtigt op, så der kræves høj nøjagtighed. Rullen påføres bedst på den limede overflade af 3 personer. 2 personer ruller rullen ud og den 3. presser rullen jævnt med rullen, så den klæber til væggen på hele dens overflade.

Hvis du ikke ønsker at klæbe proppen direkte til væggen for ikke at beskadige den, eller fordi det virker lettere for dig, skal du gøre det på et bræt af et hvilket som helst andet materiale og derefter skrue det fast på væggen.

Kontaktlim er lidt kraftigere end vandlim og er velegnet til forskellige typer vægge, også metal. Til gengæld har den en kraftig lugt, der forsvinder helt inden for to dage.


Hvis der er børn eller allergikere i huset, og overfladen, som vi vil klæbe proppen til, er en almindelig gips- eller armeret betonvæg, er det bedre at bruge en vandlim, der binder ved fordampning af vand.

En populær idé for folk, der ønsker at kombinere korkens isolering, dekorative og funktionelle funktioner, er at købe en korkrulle og klæbe et udvalgt mønster af 3 mm vægkorkfliser på den.

Takket være denne løsning vil vi ikke kun isolere og dekorere væggene i vores hus, men også få en korkvæg, hvorpå vi kan hænge vigtige ting at huske eller dekorere den på nogen måde.

Til sidst præsenterer vi en videopræsentation, der viser dig trin for trin, hvordan du installerer en korkrulle derhjemme.


https://www.youtube.com/watch?v=agCRW8VoWUU

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap