Oprindeligt arrangement af lejligheden – kurve på væggen


Kork er et meget holdbart materiale. Det har antistatiske egenskaber; H. Det tiltrækker eller absorberer ikke støv, hvorfor det anbefales til allergikere og astmatikere.

Det er også let at rengøre. Det er altid rart at røre ved. Det tillader eller absorberer ikke varme, så det kan bruges med succes til at isolere rum. Naturen viser igen sine ubegrænsede muligheder.

Et varmt strejf af naturen – den nemmeste måde at beskrive indtrykket af en mur dækket af kork. Dens organiske struktur minder os om, hvor dette usædvanlige materiale kommer fra. Det er barken fra korkeg, hvis lunde er en uadskillelig del af det portugisiske landskab. Majestætiske træer grønne mod den blå himmel – denne udsigt er imponerende og uforglemmelig.


Berøring af naturen


Barken, der bruges til væg og gulvbelægning, kommer fra træer, der er mindst 25 år gamle. Du behøver ikke selv at skære egetræerne ud. Du kan vokse frit. Der er endda imponerende 250 år gamle eksemplarer.

Kork er en ægte gave fra naturen. Intet andet naturmateriale kombinerer så mange fordele: korken isolerer termisk og akustisk, absorberer stød, er elastisk, under tryk, men vender tilbage til sin tidligere form efter standsning, er antistatisk, fugtbestandig. Hvad der er vigtigt, er kork bevaret uden at skade det naturlige miljø; Denne forarbejdede korkegebark blev fjernet fra stammen på et voksende træ. Det er derfor et ideelt materiale til et behageligt og økologisk gulv.


Karismatisk rumindretning


Vægdekorationskork er en naturlig og absolut karismatisk rumdekoration. Dette er en unik og praktisk løsning, da korkvægovertræk forbedrer mikroklimaet i det indre, reducerer støjniveauet i lejligheden og gør væggene varmere.

Den dekorative kork på væggen beskytter overfladen mod snavs, selv på steder med stor trafik som atrium og korridorer. Med vægkorken som et ekstremt holdbart produkt kan du nyde dine æstetiske og praktiske værdier i lang tid. Talrige fordele ved et stikkontakt giver personalisering af dit interiør en ny, unik betydning! Fliserne kan lægges i tørre rum som stuer, soveværelser eller børneværelser samt på fugtige steder som køkken, badeværelse eller sauna. Korkfliser skaber en unik dekoration af lejligheder.

Takket være overflod af mønstre og de anvendte farveteknikker kan fliser vælges til enhver type interiør. Kork på væggen er også en praktisk løsning – det forbedrer mikroklimaet, reducerer støjniveauet, gør os varme og beskytter overfladen mod snavs steder med stor trafik, såsom gårde og korridorer. Installationen er relativt enkel, korkfliserne limes direkte på væggenes overflade.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap