Stum rummet med en kork unterlage


Støj er fjenden af ​​fred og ro, og når dens intensitet i hjemmet overstiger din tolerance, kan livet blive til et rigtigt mareridt. På grund af korkens naturlige egenskaber fungerer dette naturlige materiale godt som en lydabsorber, da dets celler fungerer som lydisolatorer.

Kork reducerer transmission af støj og skaber et roligt og fredeligt miljø; der er intet andet materiale, hverken naturligt eller menneskeskabt, med alle de egenskaber, der er unikke for rå kork. Letvægts, rådebestandig, giftfri, god kompression og ekspansion, brandsikker, uigennemtrængelig, blød og opdrift. Ud over disse bemærkelsesværdige egenskaber er korkbark også en bæredygtig, vedvarende og miljøvenlig naturressource.


Fremragende lydisolering


Korkbark “fjernes” fra korkegene med passende intervaller uden at beskadige træerne og tillader ny bark at vokse på sin plads, så naturen ikke beskadiges, ingen træer fældes eller ødelægges, ingen flora og fauna forstyrres og alligevel En hel industri trives med dette unikke råmateriale. Korkbark kan opsamles regelmæssigt fra et enkelt træ – hvert 9-12 år og op til 12 gange i alt.

Den isolerende primer til naturlige korkplader er et permanent produkt, så vi kan garantere, at den holder meget længere end gulvet. De er lavet med samme teknologi som en standardkork i en rulle, der kombinerer naturlig korkaggregat med et økologisk bindemiddel, men med den forskel, at de har en lidt lavere tæthed og en mere porøs struktur for at forbedre isolationsparametrene.


Permanent produkt


I tilfælde af gummibundefundamenter, der anvendes til slutgulve, og som kræver et substrat med høj densitet, tilsættes en passende del af gummidegranulatet til korkaggregatblandingen. Korkprimer bruges til alle typer overflader, fra flydende gulve, f.eks. B. fælles paneler, parket- og træplader, tæpper, linoleum, PVC til kork, natursten og keramiske fliser.

Ved at vælge 100% naturlige korkprodukter bidrager du til udviklingen af ​​innovative og bæredygtige løsninger og hjælper således med at beskytte vores naturlige miljø.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap