Hvad er korkegens bark, og hvor kan den bruges?


Korkrinde ist ein natürlicher, nachhaltiger, umweltfreundlicher und umweltfreundlicher nachwachsender Rohstoff. Rohkorken ist ein festes und jungfräuliches Material, das direkt von einem Korkbaum stammt.

Ædel og rå, uberørt af industrien. Den højeste værdi af korkeg er barken, som har fundet stor anvendelse i mange områder.


Was ist es?


Der er intet andet materiale, hverken naturligt eller menneskeskabt, med alle de egenskaber, der kun gælder for rå kork. Letvægts, rådebestandig, giftfri, god kompression og ekspansion, brandsikker, uigennemtrængelig, blød og opdrift.

Ud over disse bemærkelsesværdige egenskaber er korkbark også en bæredygtig, vedvarende og miljøvenlig naturressource.

Korkbark “fjernes” fra korkegene med passende intervaller uden at beskadige træerne og tillader ny bark at vokse på sin plads, så naturen ikke beskadiges, ingen træer fældes eller ødelægges, ingen flora og fauna forstyrres og alligevel En hel industri trives med dette unikke råmateriale. Korkbark kan opsamles regelmæssigt fra et enkelt træ – hvert 9-12 år og op til 12 gange i alt.


Wo kann es verwendet werden?


Naturlige og solide korkplader lavet af rå korkegebark er originalt, design og 100% naturligt og økologisk produkt. Som alle korkpaneler forbedrer disse ud over deres dekorative egenskaber også akustikken og øger den varmeisolering, hvilket øger komforten ved at bruge rummet.

Ideel som en usædvanlig dekoration til huset, kontoret, restauranten og butikken samt udstyr til terrarier og akvarier. Korkplader er ideelle til rum, der er udsat for støj og snavs, såsom rum, korridorer eller forhaller. Vægstikket er let og praktisk.

Du kan også bruge det som et opslagstavle, sende plakater og fotos eller vedhæfte billeder. Korkbark er et fremragende dekorativt element til terrariet eller akvariet. Det er et skjulested for små indbyggere som krybdyr, padder eller fisk og får dig til at føle at du er i dit naturlige miljø. Det er vandtæt, praktisk og let at skære, samtidig med at det er helt sikkert, så du ikke behøver at bekymre dig om dine små venners helbred.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap