Økologisk og moderne kork stof


Korkstof eller korklæder er et stof af høj kvalitet fremstillet af tynde korkspåner, der fås direkte fra barken på korkeg. Meget af produktionen er lavet i hånden.

De innovative egenskaber ved korkstof er unikke og originale. Korkstof fås i et unikt sortiment af naturlige strukturer, mønstre og designs og er lavet med forskellige basismaterialer afhængigt af slutbrugen.


Fordele ved kork


Stilfuldt og sofistikeret korkstof bruges i en bred vifte af produkter, herunder håndtasker, gymtasker og bagage, tegnebøger og ure, polstrede og re-polstrede møbler, tøj, puder, yogamåtter, sko, malerdesign og meget mere. Korkstoffer føles bløde og behagelige at røre ved. Dette materiale er miljøvenligt.

Det kan være let at rengøre og holdbart. Derudover er den lige så holdbar som læder og så alsidig som stof. Korkstof er vandtæt og snavsafvisende. Det er fremragende til at afvise støv, snavs og fedt. Korkmaterialet er lavet med specielle teknologier, der gør det blødt og fleksibelt og gør det ridsefast. Når det bruges, opfører det sig som naturlig hud – det skaber sarte rynker. I modsætning hertil er den imidlertid modstandsdygtig over for misfarvning og slid.


Nye tendenser


I et samfund, der ønsker at være grønnere og mere fremadskuende, er kork det eneste råmateriale, der er 100 procent naturligt, holdbart og genanvendeligt. Den overflod af dets applikationer og egenskaber har endnu ikke været i stand til at blive gengivet med nye teknologier. Lav miljøpåvirkning, energieffektivitet, kvalitet, holdbarhed og genanvendelighed er kendetegnene ved Eco-Design, en innovativ, fremtidsrettet tendens.

Det vokser i popularitet, fordi kork er præget af sit ubegrænsede potentiale. Korkstof er et naturprodukt, vedvarende og kemisk inaktivt. Det forurener ikke, det beskytter skove – det ødelægger dem ikke. Det fremmer rengøring og vedligeholdelse. Dette materiale gør det muligt at genbosætte områder, der er i fare for ørkendannelse. Korkstof er sundhedsfrit, brændt brænder ikke giftige gasser. Det er slidstærkt – forbliver uændret på trods af tiden. Kork har en lavere varmeledningsevne mellem ildfaste produkter.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap