Kork i køkkenet – praktisk kork pude


Korkmateriale kan fornyes og er lavet af korkegens bark. Dette naturlige produkt kan frigøres fra træbarken flere gange. I dag bliver det et stilfuldt og populært valg i vores køkken. Farver, mønstre og funktioner, der findes i hvert eneste stykke kork, vil være unikke og enestående.


Praktisk taget hjemme


Kork er et naturligt materiale, der er meget udbredt i vores hjem. Nogen synes måske, det er gammeldags eller forældet. Det er ikke sandt! Kork er meget nyttigt i ethvert hjem, fordi det er vandtæt og let. Korkpuder bruges til varme eller kolde drikke for at beskytte bordene i køkkenet. De kan laves i enhver størrelse og form.

Korkunderlag har termiske egenskaber og ingen specifik lugt. Det er ideelt til køkkenudstyr eller vinpropper – det ændrer ikke smagen. Derudover har korkpuden en lydisolerende værdi. Selvklæbende korke kan bruges som korkpuder under en stol eller et bord for at forhindre permanent skade på gulvet.


Nye tendenser


Du kan lave originale og smukke underlag fra korkunderlag. Det er meget let og billigt. Kork unterlagen kan være et godt tilbehør på et bord, hvis du er villig til at bruge lidt tid på at få dem til at se pæne ud. De beskytter dine møbler mod fugt og pletter.

Derudover kan personaliserede kork unterlagen være en perfekt gave til jul eller fødselsdag. Det afhænger af vores fantasi og tid. Du kan finde vidunderlige designs i butikken eller lave dem selv.


Sådan rengøres


Kork er naturligt modstandsdygtig over for vand, varme og skimmel. Dette materiale er let at rengøre, men husk at begrænse eksponeringen for direkte sollys for at undgå falmning. Tør spild straks op. Du bør regelmæssigt tørre overfladen af ​​med en fugtig klud. Korkmåtter skal rengøres omhyggeligt efter hver brug. Du kan bruge sandpapir til at fjerne vanskelige mærker fra korkmåtter. Tør altid korkmåtter grundigt, inden du opbevarer dem. Korkpuder er meget populære borddekorationsfunktioner, der normalt bruges som placemats og coasters. Derfor skal du vide, hvad du skal gøre, når korken bliver snavset.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap