Korkpropper til flasker og mere ..


Korkpropper har en praktisk og dekorativ funktion. De bruges mest til at tilslutte flasker og beholdere, der indeholder vin, spiritus, mjød, olier, salver, medicin og brændstofbaserede væsker.

På grund af de forskellige anvendelser af propper kan vi opdele dem i følgende områder: cylindrisk, konisk og dekorativ.


Lavet af naturlig kork (solid)


Korkpropper er en perfekt tætning i glasbeholdere. Denne type lukning fremmer, når den bruges over en lang periode, ældningen af ​​vinen og muliggør dens ædle ældning under de mange kemiske og fysiske processer, der finder sted mellem vinkomponenterne. Korkproppens tæthed er en egenskab, der er nødvendig både for puberteten og for et hurtigt forbrug af vin.

Takket være den naturlige kork bevares vinens holdbarhed uden at påvirke den eksisterende harmoni mellem ingredienserne. For en vinforbruger er en prop lavet af naturlig kork et kvalitetsfunktion og et væsentligt element i ritualet med at åbne og lukke en flaske vin, hvilket i væsentlig grad bidrager til positiv evaluering og korrekt differentiering.


Nye tendenser


Denne type korkpropper er en kombination af korkgranulat med et specielt bindemiddel, der er godkendt til kontakt med mad. De bruges mest i keramik-, glas- og plastbeholdere. Fordelen ved agglomereret kork er homogenitet, relativt lav pris, evnen til at justere granularitet og dimensioner. Stoppede korkpropper er naturlige korkpropper, hvis porer er tæt fyldt med korkstøv, der opnås ved afhjælpning af en naturlig kork. Søjlepropper ser homogene ud og har gode mekaniske egenskaber.

Derudover forbedrer de korkproppens udseende og tæthed. Tekniske propper danner en krop af agglomereret kork med høj densitet med naturlige korkskiver limet til den ene eller begge ender. De holder en passende koncentration af svovldioxid SO2 i flasken, forhindrer for tidlig oxidation og forhindrer også dannelsen af ​​uønskede lugte.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap