Moderigtigt og originalt kork tilbehør lavet af kork


Ved du, at kork tilbehør i huset er originalt og smukt? Der er også miljøvenlige lavet af korkeg eller Quercus suber. Hvis du vil, kan du ændre dit hjem med 180 grader med moderigtigt kork tilbehør. Naturlig kork er ikke kun et alsidigt isoleringsmateriale og et fremragende betræk til vægge og gulve.


Alternativ til den specielle mur


Kork ruller er helt universelle. Du kan bruge dem som et korkark derhjemme, på kontoret eller i skolen. De fungerer dog også som bygningsisolering eller vægdæmpning. De bruges også som et materiale til sæler, til fremstilling af reklameudstyr og som en korkbase af høj kvalitet til paneler eller foringer.

De unikke egenskaber ved korkruller værdsættes også, når de modelleres i konstruktionen af ​​arkitektoniske modeller eller jernbanemodeller og som korkpuder og måtter til yoga eller fitness. Mellemkornet korkrulle er ideel til produktion af alle typer overflader til fastgørelse af information, reklamer, nyhedsbreve osv. På grund af sin høje fleksibilitet, høje æstetik og høje modstandsdygtighed over for flisning bruges mellemkornet kork som kork opslagstavle, vitrineskab og reklameskærm.


Opslagstavle


Du kan nemt og sikkert vedhæfte forretningsdokumenter til din kork på kontoret eller fotos fra din ferie derhjemme. I dette tilfælde har du brug for en korkrulle 5-10 mm tyk. Korkruller på væggen med en tykkelse på 2-4 mm vil gøre deres arbejde, hvis du allerede har et blødt fundament, som du vil lime et dekorativt lag kork på.

Som underlag til en sådan tynd korkrulle kan du bruge en blød porøs filt, styrofoam eller pap. Men hvis du er mere bekymret for tykkelse end korkformatet, skal du vælge en mellemkornet korkrulle, der er mere end 10 mm tyk. En sådan tyk korkrulle kan limes direkte på en væg eller andet underlag eller bruges til at lave korkinddelinger mellem skriveborde, der fungerer som dæmpning på arbejdspladsen og som et praktisk og let tilgængeligt stort korkark.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap