Holdbart og praktisk kork tilbehør


Naturlig kork er ikke kun et alsidigt isoleringsmateriale og et fremragende betræk til vægge og gulve.

De er også originalt og praktisk tilbehør såsom korktilbehør (tegnebøger og korkposer, bælter og korkbeklædning) samt ukonventionelle dekorative genstande såsom skåle og korkpotter, korklamper, smykker eller USB-pinde.


Perfekt korkgave


90% af kork består af luft, hvilket gør det til et meget fleksibelt materiale. Takket være denne kork fremstilles usædvanligt tilbehør til daglig brug samt vidunderlige økologiske enheder, der utvivlsomt kan blive store overraskelser for natur- og økologielskere. Tilbehør til kork er ideelle til allergikere, da kork som råmateriale ikke tiltrækker støv og irriterer ikke næseslimhinderne eller luftvejene.

Det er sikkert i kontakt med huden, da det ikke forårsager allergi. Korkprodukter er meget holdbare, smuldrer ikke, falmer ikke og er meget lette at rengøre. Smukt kork tilbehør som blomsterpotter, paraplyer, lysestager, musemåtter, fotorammer og nøgleringe er bestemt en original gave til enhver lejlighed.

Ukonventionelle dekorative genstande af kork kan bruges på forskellige måder. Især den blotte bevidsthed om, at produktionen af ​​kork ikke skader miljøet på nogen måde, da det kommer fra selvregenererende træer, er et rimeligt argument til fordel for dets anvendelse i mange industrier.


Naturlige egenskaber


Kork opfører sig som naturlæder under brug. Bløde, naturlige rynker vises på den. Derudover er proppen ekstremt modstandsdygtig over for misfarvning og slid. Det vil være en ideel, økologisk og helt sikkert original gave, der vil overraske selv den mest krævende person.

Det er let at rengøre og kræver ingen yderligere vedligeholdelse. Derudover er proppen antiallergisk, irriterer ikke huden, øjets slimhinde eller næsen. Køkkenpuder til varme retter, julepynt eller håndlavede tallerkener med vinkurker vil glæde enhver elsker af økologi og håndværk.

Et korkbræt i form af et kort kan også være en god idé til en gave. Ideel til at markere nyopdagede steder af enhver rejsende. Disse ekstraordinære naturlige tilbehør eller råvarer vil helt sikkert ændre sig


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap