Korkplader – et fremragende sted for information og noter


Let, praktisk, til noter eller fotos – opslagstavlen tillader flere ændringer i kompositionen. Ikke underligt, at kontorerne hurtigt gik over til indretning.

Det er også en fantastisk løsning til et børneværelse. Korkpaneler kan let installeres og tilpasses næsten ethvert interiør


Til hjemmekontoret


Korkplader er kendetegnet ved deres høje holdbarhed. De kan let knyttes til det og fjerne al information. Det fungerer især hvor ideer ofte fødes, og materialer til arbejde ændres.

Du kan også let placere vigtige beskeder eller påmindelser på den – dette hjælper med at organisere den daglige tidsplan. Tilbehør som en korkplade gør det lettere at arbejde på hjemmekontoret. Når du vælger en model, skal du først være opmærksom på dens dimensioner. Definition af dem hjælper med at bestemme, hvor meget plads der er tilgængelig, hvor tavlen hænger, og hvor meget materialer og noter der distribueres i løbet af dagen.


Stue, soveværelse eller børneværelse


Korkplader hjælper altid med at holde trit – det kan motivere, når du finder sætninger og slogans på dem, inspirerer eller letter planlægningen og minder dig om rejsedrømme. Det er også værd at personalisere tavlebrættet, for eksempel ved at placere dine yndlingsbilleder der.

En sådan collage kan det ændres når som helst! Lige så vigtigt er rammens ramme – træ er det mest neutrale arrangement, og metallet passer ind i moderne arrangementer.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap