Hyggelig lejlighed takket være korker


Når vi planlægger en renovering af en lejlighed eller bygger et hus, overvejer vi at vælge materialer til indretning.

Mange investorer eller arkitekter leder efter originale produkter, der muliggør oprettelse af individuelle rum med høje tekniske krav på samme tid. I dette tilfælde er det værd at overveje at bruge kork, et naturligt materiale ekstraheret fra korkbarken.


Korkgulv


Korkgulvet er roligt og varmt. Når vi udsmykker soveværelset, undrer vi os over, hvilke materialer der skal bruges til at give interiøret en unik charme og samtidig give komfort og bekvemmelighed.

Den ideelle løsning er væg- og gulvkurve med mange fantastiske egenskaber. Når vi står op fra en varm seng om morgenen, drømmer vi om at sætte dine fødder på en delikat, behagelig og blød overflade. Derfor, når vi vælger et gulv til vores soveværelse, bør vi overveje at bruge en kork, som er et varmt, blødt og ekstremt holdbart materiale.

Korkgulve tilbyder enorm komfort. Takket være dets bemærkelsesværdige modstand absorberer det trykket fra fodtrykket på jorden og dæmper lyden af ​​trin. Korkoverflader er nemme at holde rene, til daglig pleje er alt hvad du behøver, vand med et mildt rengøringsmiddel. Dette sparer os tid og penge på brolægning og polering af gulve.


Vægdekorationer


Vægkorken tilbydes i 3 mm tykke fliser til direkte limning på vægoverfladen (du finder helt sikkert dekorative ruller med kork til lægning som tapet sjældnere). Antallet af tilgængelige designs er færre sammenlignet med korkgulve. Tilbuddet er domineret af traditionelle mønstre med en naturlig brun farve.

Der er dog ingen kontraindikationer ved at klæbe en gulvflise på væggen, hvis du kan lide det. Kork på væggen bringer en hyggelig atmosfære ind i interiøret, forbedrer interiørets akustik og giver praktisk beskyttelse af overfladen på meget frekvente steder som korridorer eller forhaller. Det er let at holde rent, det er nok med regelmæssig aftørring med en fugtig klud og opbevares med en vokspasta.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap