Optag sangen – kun med en korkvæg!


Hvis du er kunstner og aldrig har hørt om en korkvæg, skal du helt sikkert undersøge det og prøve det. “Kork?” – Du spekulerer på, om vi mener universitetsbyen Cork i Irland eller måske Weinstopper. – “Hvad har det at gøre med at indspille en sang?” Meget, faktisk.


Akustiske egenskaber ved en korkvæg


Korkgulve eller vægge er en meget interessant måde at dekorere dit eget optagestudie eller ethvert andet rum, der skal tavs. Kork er et materiale, der ekstraheres fra barken på korkeg på en måde, der er fuldstændig harmløs for miljøet og ikke skader et træ. Og det har nogle interessante egenskaber, herunder dem, der vil være af interesse for alle, der arbejder med musik eller andre høje lyde. Dybest set vil en korkrulle eller væg stille eller endda stoppe lyde fra et bestemt rum. Sagen er at installere den korrekt og sørge for, at der ikke er huller i rullen. Og der er en ekstra funktion: du får et korkbræt gratis. Du kan fastgøre alt på en korkvæg, det være sig en klistermærke eller et billede af dit band.


Andre træk ved korkvæggen


Er der noget andet interessant ved kork? Ja. Et korkgulv er meget blødt og polstret, hvilket gør det til et unikt valg for børnehaven. Det handler også om korkens termiske egenskaber – det hjælper med at holde rummet varmt, hvilket kan være nyttigt på lange vinternætter, når alle drømmer om solen og lidt varme. Nogle designere, der kan lide at eksperimentere med korkruller, sætter dem som dekorative genstande i køkkenet eller badeværelset. Det faktum, at du kan fastgøre mange ting til kork, gør det bestemt lettere, og effekten er normalt interessant. Og hvis du faktisk er kunstner og ejer et lydstudie, kan du imponere andre kunstnere med en innovativ anvendelse af kork rulle i rummet, mens du drager fordel af dens praktiske side. Og hvis du har venner, der elsker at kæmpe for miljøet, vil de blive imponeret over et sådant miljøvenligt materiale.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap