Holdbart og stabilt korkgulvHar du nogensinde overvejet korkgulve som et passende valg til din egen etage? I så fald undrer du dig måske over, om det er værd at gøre. Ja, korkgulvet eller en korkmåtte ser rigtig godt ud i din lejlighed, men hvis du nogensinde har set vinproppen, undrer du dig måske over, om den holder længe. Nå det vil. Vi er ved at bevise for dig, at dit eget korkgulv eller lagen kan vare meget længe, ​​hvis du tager godt af det og lover ikke at behandle det for dårligt. Ikke kun vil det være taknemmeligt, men det vil også have et yndefuldt udseende!


Faktum er, at korrekt plejet korkgulve kan vare så længe som fyrre år, hvis ikke længere. Korken modstår alle revner, gasser, væsker og meget mere. Faktisk tror mange mennesker, at kork let kan brænde og foretrækker ikke at bruge den i rummet med en skorsten. Men det er ikke sandt – korkrulle er brandsikker! Det vil aldrig smelte eller antænde, medmindre der er en rigtig høj temperatur indeni. Nogle mennesker frygter, at tunge møbler kan give kork og derfor alvorligt skade dem. Imidlertid vil korkene faktisk springe tilbage, så fordybningerne skabt af et usædvanligt tungt skab eller sofa er ikke permanente, og der er ingen beviser for det. Din korkrulle på gulvet vil stadig se meget flot ud.


På grund af sin modstandsdygtighed over for næsten alt, hvad du kan tænke på, er kork ikke kun stabil, men også virkelig sund. Det anbefales især til allergikere, der skal være forsigtige med de potentielle allergener i huset – kork hjælper med at holde dem ude. Generelt er kork underlag eller vægge mere stabile end trægulve eller vægge. De fleste mennesker klager aldrig over, at det krymper eller på anden måde nedværdigende. Det er bogstaveligt talt uforgængeligt


Kan du stadig ikke tro, at en korkeg kan give noget, der er et godt materiale til gulvet? Tjek derefter Library of Congress (Washington DC). Det blev grundlagt i 1800, og dets korkgulv er stadig i bevægelse. Ingen klager nogensinde over, at det falder ud eller er ustabilt. Der er også mange andre talrige eksempler på selvklæbende kork eller korkplader, der har været brugt i bygninger i årevis, og alle er stadig lige så gode som de var den første dag! Ja, det er forbløffende, men det betyder også, at vi er rigtig heldige at have et træ så godt som Cork Oak, hvilket giver os så mange gode isoleringskork og andre ting at nyde.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap