Naturlig og miljøvenlig lydisolering – et korkgulv


Nogle gange er alt, hvad du skal gøre, at stille et rum stille, det være sig et lydstudie eller et børnehave. Hvis du desperat leder efter noget, der kan hjælpe med at holde de høje lyde i dit værelse stille i resten af ​​verden, skal du prøve korkmåtten. Kork er ofte forbundet med vinpropper, men ikke mange ved, at barken fra korkeg er kilden til det mest naturlige og miljøvenlige materiale nogensinde – nemlig kork, som er meget brugt til fremstilling af korkgulvet, korkplader eller korkvægge.


Kork unterlage til børn


Der er mange fordele ved at bruge en korkmåtte. For mange mennesker kan det virke skrøbeligt i starten eller bare et uegnet materiale, men det er ikke sandt. Produkter, der bruger kork, er kendt for deres dæmpende egenskaber. En korrekt lagt korkrulle eller korkplade dæmper støj fra rummet og sikrer, at naboerne aldrig klager over dine børn. Korkgulve er også en god tilføjelse til ethvert klasseværelse, hvor der helt sikkert kommer til at blive lavet meget støj. Der er en anden fordel ved at have en korkpude i det rum, som børnene bruger – den er virkelig blød. Når nogen falder, er der ingen tårer, og korken i sig selv er ikke skadet. Til sidst, hvis noget tungt stamper på korkgulvet, springer materialet tilbage til sin normale tilstand. Som du kan se, er dette en perfekt ting at gøre på dit barns værelse, især hvis dit afkom er ung og har tendens til at falde meget. Et barn, der bare lærer at gå, kan være meget tilfreds med korkgulve!


Miljøvenlighed af kork


Et korkgulv har et andet aspekt: ​​det er virkelig miljøvenligt. Ingen skal fælde korkeg – den producerer simpelthen bark, der høstes af eksperter under strenge regler. Barken vokser tilbage, og vi får korkmaterialet. Som nævnt i begyndelsen forbinder mange måske kork med vinpropper, men sandheden er, at flere og flere flasker bruger plastpropper eller andre materialer, der kan flaske vin på en måde, der ikke får den til at miste sine egenskaber. Dette betyder, at korkvinpropperne bruges mindre i butikken, mens korkeg aldrig stopper med at kaste sin bark. Hvad kan være mere miljøvenligt end ikke at smide dette materiale i skraldespanden? Lad os svare – ingen. Så kig på korkgulvet, og beslut, om du vil have det i dit hus eller i mindst et af dine værelser. Det kan bare ikke være et interessant eksperiment.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap