Inviter naturen ind i din lejlighed? Unikt kork tilbehør


En kuffertelefon? Et korkbælte? Kan du forestille dig disse ting? Nå, kork bruges ikke kun til vinpropper! Det er også et godt materiale til ethvert korkrelateret tilbehør. De mest almindelige er et korkbræt eller en korkrulle. Hvad er nogle af de andre populære? I modsætning til hvad du forestillede dig, er der faktisk en hel del tilbehør derude, der er lavet af kork.


En kork blok


Gør du te eller kaffe til dine gæster? Læg koppen på korkpuden, og server den til dine gæster. Dette trick sikrer, at bordet ikke bliver for varmt eller bliver permanent beskadiget af den varme drik. Det gør det på grund af korkens fremragende termiske egenskaber, som gør det muligt at forblive ubeskadiget og stadig holde drikken opvarmet. Et korkgulv opfører sig på samme måde. Hvis du er imponeret over disse egenskaber, kan du skaffe dig en korkmåtte, der dækker hele dit gulv i stedet for dit bord.


En ergonomisk musemåtte lavet af kork


Hvorfor gider du spille på en billig unterlage, der ruller op af sig selv efter uges hårdt brug, når alt hvad du kan gøre er at købe en lige så billig korkmusemåtte i høj kvalitet? Desuden kan det med nogle ekstra justeringer være ergonomisk. Alt i alt er det en rigtig god enhed til en spiller. Måske har en pro-gamer brug for nogle ekstra funktioner, men det skal være godt for en afslappet gamer, der ønsker at slappe af med en god strategi eller en first person shooter.


En korkbræt


Det skal siges, at korkbrættet sandsynligvis er det mest populære kork tilbehør, men det ophører aldrig med at være nyttigt. Hvis du er barn, kan det bruges som en påmindelse om lektier. Hvis du er studerende, kan du opbevare alle dine noter og tidsplaner.

Og hvis du allerede er på en arbejdsstyrke eller en forælder, er der stadig en anden anvendelse til et korkbræt. Er det bare så billigt, økonomisk og miljøvenligt? ligesom noget lavet af kork. Og mens kork fremstår som et skrøbeligt materiale, der er let at beskadige, er det faktisk bedre end de fleste materialer.

Hvis du lægger en tung ting på en kork, kan det tage lidt skade, men det springer altid tilbage. Af denne grund er et korkbræt mest det bedste valg for børn, da de altid ved et uheld eller ikke ved et uheld skader ting, og et korkbræt ikke let ødelægges. Hvis du vil få noget andet, kan du også overveje en limrulle eller en korkrulle. De kan let limes på væggen og fungere som et ark kork, samtidig med at propens unikke termiske og lydisolerende egenskaber forbedres.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap