Naturligt og sundt – øv yoga med kork


Nu undrer du dig måske over, hvad der er forbindelsen mellem yoga og kork? Er ikke en af ​​dem en sport og den anden et materiale? Hvad synes du om det alligevel? Her er en løsning: Du kan øve yoga på et materiale lavet af kork – det være sig korkgulve eller korkunderlag. Hvorfor ville du gøre det alligevel Der er flere gode grunde til at gøre din daglige yoga på et sådant gulv.


Gulvets blødhed

Først og fremmest er en kork underlag eller et gulv meget blødt. Det hjælper, når du laver en fejl i din yogastilling og falder på gulvet. Et korkgulv reducerer de smertefulde virkninger af faldet og vil ikke blive permanent beskadiget. Det fortsætter med at hoppe tilbage og igen giver en god platform til din daglige yogapraksis.

Bedre ikke tage risikoen for at knække dit ben eller skade et knæ på et traditionelt hårdt gulv. Selvfølgelig kan du altid købe en træningsmåtte, men et helt gulv lavet af kork er mere behageligt – du bliver ikke begrænset af måttens rækkevidde – og desuden er det ikke så dyrt. Det er faktisk en af ​​de billigste gulvbelægninger derude.


Mute-attributterne


En anden ting ved et korkgulv eller korkruller, der er rentabelt for din træning, er at korkmaterialet har ret gode lydisolerende egenskaber. Hvis det placeres på gulvet eller mod væggen, vil det undertrykke al støj og give dig plads til stille og ensom meditation.

Ingen tilfældig lyd forstyrrer dig, og intet skrig forhindrer dig i at udføre din yogastilling roligt. Er det ikke bare godt? Dette er grunden til, at korklim eller korkvægge bruges i et klasseværelse eller et studiestudie. Som du kan forestille dig, er der meget støj på disse steder, der tavs af kork.


De termiske egenskaber


Er der mere om dette korkmateriale, du måske spørger? Faktisk ja. Det kan være lidt utroligt, men det har mange gode egenskaber. Bortset fra at være blød og stille, holder den varmen i rummet, gør den temmelig varm og sparer penge, som du normalt vil bruge på elektrisk opvarmning. Du undrer dig måske over, hvorfor du har brug for et varmt rum til at træne. Bør det ikke være koldt, fordi du bliver varm, mens du laver yoga? Husk, når du sveder mere, mister du flere kalorier, og din træning bliver mere effektiv med mindre indsats. Og det er ikke godt for en krop at få termisk chok, hvis man bliver varm i et meget koldt rum.


Som du kan se, har kork faktisk en stor fordel for yogapraksis …


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap