Pynt væggen med en kork uden lim – en selvklæbende kork


Selvklæbende kork vinder dit hjerte, hvis du sætter pris på enkle, hurtige og problemfri løsninger. Behovet for nem og øjeblikkelig installation af et praktisk teknisk stik overalt resulterede i en kork med et lag stærkt og holdbart klæbemiddel.

Selvklæbende korkplader er standard korkplader, der er dækket af et selvklæbende lag. Det anvendte klæbemiddel er meget stærkt, hvilket gør panelerne velegnede til både glatte og let ru overflader. Hvis du ikke er en fan af traditionel lim eller skruer, vil du helt sikkert være interesseret i vores mellemkornede selvklæbende kork.


Korkplader på væggen


Ideel til alle typer overflader til fastgørelse af information, meddelelser, nyhedsbreve osv. På grund af den høje fleksibilitet, den fremragende æstetik og den høje modstandsdygtighed over for flisning anvendes kornplader i mellemkorn som tavler, vitriner og reklameskærme.

Installation af korkmåtter med vores selvklæbende lag er hurtig, ren og nem. Alt du skal gøre er at åbne beskyttelsesfilmen og lim korkpladen på det tidligere forberedte underlag. Hvis du planlægger at dække et større område med et stik, skal du huske at stille kanterne op inden montering – for eksempel med en skarp tapetkniv. Enkle og glatte korkanter reducerer samlingerne mellem panelerne og forbedrer sluteffekten markant.


Problem med en støjende nabo?


Den grovkornede selvklæbende kork er en fremragende lyd- og varmeisolering. Grovkornet korkplade har en højere tæthed sammenlignet med fine og mellemkornede plader. Som et lydabsorberende lag, der hurtigt og bekvemt limes direkte på væggen, undgås luftlyde, der kommer til os bag væggen.

Hvis væggen er relativt tynd, og støjen er meget irriterende, skal brugen af ​​en let struktur bestående af 15-20 mm korkplade, et luftspalte eller mineraluld og en lukning af pap-gipsplade eller OSB overvejes. I langt de fleste tilfælde fører de tilfredsstillende virkninger af lydisolering til direkte vedhæftning af 10 mm tyk grov kork til væggen.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap