De bedste korkinspirationer


På denne vanskelige tid, hvor mange mennesker arbejder eksternt eller har nedetid på grund af coronavirusepidemien, opfordrer vi dig til at tage denne tid til at se på vores tværsnitsinspirationer vedrørende kork, hvor vi viser fordelene ved dette fascinerende materiale ønsker at præsentere så omfattende som muligt.

Få mennesker ved det, men siden 1912 er Glassberries Design Awards en årlig konkurrence om emballagedesign. Konkurrencekonceptet blev inspireret af glassets livscyklus og er baseret på fire søjler: solid identitet, kreativitet, innovation og bæredygtighed.
Glassberries Design Awards yder et klart bidrag til innovation og produktudvikling baseret på fire principper: vækst, time-to-market, industrielt design og løbende forbedring af kundeservice.

Det er konstant bekymret over miljøeffektivitet og socialt ansvar, støtter uddannelse, lokalsamfund og har en aktiv politik for at minimere miljøpåvirkningen.
Vi præsenterer også et design af Cristian Carvalho og Francisco Cardoso, der naturligvis har en interessant flaskeprop med et betræk lavet af naturlig kork.


En anden interessant idé til brug af kork er også en dekoration i form af et verdenskort, som i stigende grad vælges af miljøbevidste kunder til en interessant dekoration, f.eks. B. til et børneværelse, men ikke kun. Et sådant kort fungerer også godt på kontoret eller blot som et element i indretningen, hvor entusiastiske rejsende kan markere de steder, de har besøgt med flag.

Den kendte, men alligevel populære blandt eksperter fra branchen, er korkes korrekte tykkelse en populær måde at berolige et lydstudie ned. Det erstatter dristigt lydisoleret skum og ser ud til at være den næstmest populære brug af naturlig lydisolering efter at have boet i en boligblok og skulle stille væggen foran en lidt højere nabo.

De mest almindelige skiftende materialer, der anvendes her, er korkplader, kork i en rulle eller udvidet kork. Den mest anvendte tykkelse er en 10 mm kork.


Dekorativ kork bruges meget ofte som et ornament på væggene i badeværelset. Korrekt anvendelse forhindrer fugt, skimmel eller svamp i at trænge ind. Med et stort udvalg af vægpropper finder alle et mønster for sig selv. I vores butik finder du omkring 30 designs af væg korke, der ikke kun kan bruges i badeværelset, men også i soveværelset, køkkenet eller kontoret

Yoga er en industri, som kork også har meget at tilbyde. Træningskuber, måttepuder eller måttedæksler er fremragende alternativer til yogaprodukter fremstillet af syntetiske materialer. For ikke at nævne, at det da er produkter, der er mere holdbare og lettere at vedligeholde.

En endnu mindre kendt, men lige så vigtig rolle som kork er at isolere NASAs færger og satellitter. Colossal Space Shuttle’s kolossale eksterne brændstoftank er delvist isoleret af 497 pund kork taget fra barken på 225 korkeg i Portugal, ifølge New York Times.

Korken blandes med et andet materiale for at isolere den 154 meter store tank, der transporterer koldt flydende brint og ilt til færgens tre hovedmotorer.
Tanken er det eneste segment af skytten, der ikke genbruges. Det smides 70 miles højt og smuldrer ned i Det Indiske Ocean.
Tanken blev bygget af Martin Marietta Corporation på Bay Street. Louis, Missouri. Virksomheden købte £ 45.000 kork til et antal eksterne tanke og adskillige jordprøver.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap