Korkplader til kontoret og ikke kun


Hvis du ser på fotos fra mange kontorer eller værelser, vil du opdage, at de fleste af dem har en slags korkplade. De er virkelig nyttige, og med “nyttige” mener vi, at når du kan få dem til dit kontor eller husstand, hvordan kan du leve uden dem? Hvad er så godt ved korkplader eller korkruller? Se bare.


Kontor kork bord


Kontormedarbejdere elsker korkplader ikke kun for deres miljøvenlighed, men også for den lette kommunikation, der er mulig med dem. De er nyttige, når du vil fastgøre ting på dem, det være sig fotos af kære eller noter, der minder dig om vigtige ting. Det er også et interessant værktøj til at kommunikere – du kan fastgøre møderotater i det eller diskret minde dit personale om, at de har brug for at gøre noget.


Kork Rulle i husstanden


Eller når du modtager korkpladen til din husstand, kan du dele din evige kærlighed til familiemedlemmerne og vedhæfte dem indkøbslisterne til korkplader eller opgavelister for dagen. Dine børn vil elske at have et opslagstavle, der minder dem om vigtige lektier, deadlines, essayemner og forskning.

Du kan også sætte interessante, motiverende eller sjove citater der. Det er et rigtig interessant koncept, som dit barn kan bruge til at udtrykke sig i rummet uden at skulle male væggene eller noget, der vil ændre rummet permanent. Det er især vigtigt, hvis lokalet lejes ud, og du ikke kan foretage for mange ændringer der uden en udlejes godkendelse.


Korkbræt i skolen


En af de største anvendelser til korkplader er i et klasseværelse. En lærer kan fastgøre ethvert hjemmearbejde eller påmindelser her. Det kan også bruges til at studerende lærer hinanden bedre at kende. Den mest almindelige aktivitet er at spørge eleverne om deres fotos fra en meget tidlig barndom. Fastgør dem på tavlen, og lad dem gætte, hvem der er hvem. I kan lære hinanden at kende og have masser af sjov i processen! Og der er mange flere aktiviteter, du kan gøre med et korkbræt.


Et korkark eller -rulle kan også være nyttigt til mange andre formål. På grund af deres mange anvendelser er de nogle af de bedste produkter på markedet, især i betragtning af at de også er miljøvenlige. Dette er en fantastisk måde at uddanne studerende eller medarbejdere om denne tendens og forklare, hvorfor det er godt at bruge produkter, der er miljøvenlige. Tøv ikke, skaff dig et korkbræt. Bedre sent end aldrig!


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap