Vandtæt korkgulv til badeværelset


Hvis du leder efter gulve, der er modstandsdygtige over for spild og fugt, f.eks. B. mod badeværelset eller vaskeriet er dette en meget god idé. Ikke kun er de vandtætte, men de er også ekstremt lette at arrangere. Kork er også stille, fleksibel (en anden fordel, når man går) og et helt naturligt materiale. Drømmebadeværelset skal være smukt, praktisk og varmt.

Interiørelementer i kork er en ekstremt original løsning, der med succes implementerer disse centrale antagelser om det ideelle design.


Hydro Kork


Hydro-kork er korkplader, der er dækket af en følsom vinylfilm. Fremstillet i klasse T (ekstremt høj slidstyrke), ændrer de ikke deres egenskaber under påvirkning af møbelhjul og er samtidig fuldstændig vandtætte. Cork har en smuk ejendom, der gør det til det perfekte gulv til badeværelset, hvor du ofte går barfodet. Det reflekterer varmen.

Det giver en følelse af gulvvarme og er et alternativ til gulvvarme. Naturligvis opvarmes et korkgulv ikke, men komforten af ​​en sådan løsning, der reflekterer varmen, er uforlignelig høj sammenlignet med badeværelsesfliser, der altid er kolde. Fordele ved korkgulve


Fordele ved korkgulve


Fordelen ved kork over almindeligt anvendt keramik vedrører hovedsagelig termisk komfort og bekvemmelighed. Takket være cellestrukturen er kork et materiale med fremragende varme- og lydisoleringsegenskaber. Hvis du går barfodet på gulvet lavet med det, er der ingen følelse af at trænge ind i kulde, som det er tilfældet med keramiske gulve. Den bløde overflade absorberer også trykket meget godt under trinene og har en gavnlig effekt på muskler og led. Når den er korrekt installeret, kan korkbeklædningen let håndtere fugt og kulde indeni, hvilket også gør dette muligt på en meget elegant måde.

Den vigtigste ting at huske på er, at når vi beslutter os for korkoverfladen på badeværelset, skal vi vælge den teknologi, der skal bruges til at lime fliserne på gulvet. Takket være dette rum er deres overflade fyldt, hvilket forhindrer dem i at komme under vandet. Maling af hele det færdige gulv beskytter igen mod fugt mellem hullerne mellem fliserne.


Skriv et svar

Bestil Prøver
Share via
Copy link
Powered by Social Snap